SnakkMed (Tjenesten) er en tjeneste som leveres av Appage AS (org.nr 927 568 594). Ved å ta i bruk Tjenesten aksepterer du vilkårene. Dersom du ikke aksepterer vilkårene kan du ikke bruke Tjenesten.

Beskrivelse av tjenesten

Tjenesten er en plattform som gir brukere mulighet til å opprette umiddelbar kontakt med en fagperson med ekspertise innen definerte fagfelt. Brukere av Tjenesten betaler for den tiden som er brukes basert på en på forhånd oppgitt pris.

Hvem kan bruke tjenesten

Bruk av Tjenesten er åpen for alle personer over fylte 15 år.

Ansvar for leveranser

Tjenesten er en plattform som legger til rette for at fagpersonell og eksperter kan gjøre sine rådgivningstjenester tilgjengelig over telefon og interaktive verktøy for personer som har behov for deres tjenester. Ved bruk av Tjenesten aksepterer du at det er den enkelte ekspert som står ansvarlig for at kvaliteten i sin leveranse.

Dersom du er misfornøyd med den hjelpen du får av en ekspert gjennom Tjenesten så er dette et forhold mellom deg og eksperten og eventuelle krav om kompensasjon må rettes til eksperten direkte.

Tjenesten står ansvarlig for at informasjon om foretaksnavn og organisasjonsnummer er korrekte, og at identiteten og til de personene som tilbyr sine tjenester via plattformen stemmer med det som fremkommer på profilen til personene på Tjenesten. Tjenesten står ikke ansvarlig for informasjonen som ekspertene selv legger inn på sin profil.

Betaling

Bruken av Tjenesten betales når du oppretter kontakt og mens du er i samtale med en ekspert på plattformen. Prisen du betaler varierer for ulike eksperter. Ved å aktivere en samtale med en ekspert erkjenner du at du har gjort deg kjent med og har godkjent de tidsbaserte satsene som er oppgitt på ekspertenes profil.

Prisene som er oppgitt på plattformen inkluderer alle kostnader, inkluderer offentlige avgifter.

Support

Tjenestens supportavdeling er tilgjengelig alle dager via e-post support(a)snakkmed.no, chatfunksjonen nederst til høyre på alle sider, eller via denne linken https://hjelp.snakkmed.no

Angrerett

Tjenesten er en nettbasert digital tjeneste. Som bruker av Tjenesten samtykker du til at Tjenesten kun skal leveres digitalt til deg via datamaskin eller smarttelefon eller lignende. Tjenester som leveres over plattformen leveres umiddelbart og betales basert på faktisk bruk. Som bruker av Tjenesten godtar du derfor at ordinære regler for fjernsalg fastsatt i angrerettloven ikke kommer til anvendelse på Tjenesten.

Personopplysninger

Ved bruk av Tjenesten samtykker du i at du har lest og godkjent vår personvernerklæring.