Vilkår for bruk av tjenesten

 

Hva er "Snakkmed"? 

"Snakkmed" er en tjeneste fra firmaet Appage AS (org.nr 927 568 594). Når du begynner å bruke "Snakkmed", betyr det at du godtar reglene våre. Hvis du ikke er enig i reglene kan du dessverre ikke bruke tjenesten.

 

Hva tilbyr "Snakkmed"? 

"Snakkmed" er en nettjeneste som lar deg prate direkte med en ekspert innenfor et bestemt område. Prisen står klart oppgitt på forhånd, og du betaler kun for tiden du snakker med eksperten.

 

Hvem kan bruke "Snakkmed"? 

Alle som er over 15 år kan bruke tjenesten.

 

Hvem er ansvarlig for hva? 

"Snakkmed" sørger for at du kan komme i kontakt med eksperter. Men vi på "Snakkmed" er ikke ansvarlige for rådene du får – det er ekspertene selv som er ansvarlige for det de sier og gjør. Hvis du er misfornøyd må du ta det opp direkte med eksperten.

Vi på "Snakkmed" kontrollerer at informasjonen om firmaet og ekspertene stemmer, men vi er ikke ansvarlige for det ekspertene selv skriver på profilene sine.

 

Hvordan betaler jeg? 

Du betaler for tiden du snakker med en ekspert. Prisen varierer fra ekspert til ekspert. Når du starter en samtale betyr det at du har sett og godkjent prisene.

Alle prisene du ser inkluderer alle kostnader og avgifter.

 

Hvordan får jeg hjelp hvis jeg trenger det? 

Se våre hjelpesider https://hjelp.snakkmed.no. Du kan også kontakte supportavdelingen vår alle dager. Bruk e-post hjelp(a)snakkmed.no, chatfunksjonen nederst til høyre på nettsiden, eller ring oss på telefon +4745710831 (man-fre 10-18).

 

Hva med angreretten? 

Fordi "Snakkmed" er en digital tjeneste og tjenestene leveres med en gang, gjelder ikke de vanlige reglene for angrerett. Du som bruker godtar dette når du tar i bruk tjenesten.

 

Hva med personopplysningene mine? 

Ved å bruke "Snakkmed", sier du ja til at du har lest og godkjent personvernerklæringen vår.