Om SnakkMed

SnakkMed gir deg tilgang til verifiserte eksperter innenfor et bredt spekter av fagområder. Samtalene skjer via telefon og videochat, og gir deg svarene du trenger, når du trenger de, til en pris du kan leve med.

For eksperten

Snakkmed.no - Ditt digitale kontor 

Snakkmed.no er plattformen for deg som har høyere utdannelse eller fagbrev innenfor ditt felt. Plattformen passer for deg hvis du:

  • Har ledig tid og ønsker flere kunder, ønsker en bi-inntekt, eller rett og slett ønsker å starte opp for deg selv og trenger "kontorplass".
  • Snakkmed.no passer også for selskaper med flere ansatte som trenger en trygg, pålitelig måte å generere mer inntekt, eller for de som ønsker en plattform å vise frem merkevaren sin. Lag en bedriftskonto for ditt selskap, registrer din stripekonto for å motta betalinger fra kunder, og inviter dine ansatte til å registrere en ekspertprofil. 

SnakkMed tilbyr kvalifiserte fagpersoner og selskaper å registrere seg på plattformen med en profil som inneholder en beskrivelse av deres kompetanse og bakgrunn. De som registrerer seg, blir bedt om å angi hvilke fagkategorier de tilhører, og legge inn emneord som spesifiserer kompetansen deres i detalj. Denne informasjonen brukes av oss i SnakkMed for å matche ekspertens profil med søkene som gjøres av brukere av snakkmed.no. 

Registrering

Nå du registrerer deg på tjenesten blir du bedt om å laste opp vitnemål som viser at du faktisk er utdannet innenfor feltet du vil jobbe. I tillegg spør vi deg om å verifisere identiteten din gjennom Vipps. Har du eget selskap kan du opprette en firmaprofil og invitere dine ansatte til å registrere seg. Registreringen godkjennes av oss i SnakkMed før ekspertprofilen blir gjort offentlig tilgjengelig på plattformen. Dette kan ta en arbeidsdag om vi har mye pågang.

Registrer deg selv, eller selskapet ditt her. 

Våre medlemskap

Vi har to forskjellige medlemskapstyper. Les mer om priser og innmelding under.

For brukeren

Snakk med en som faktisk vet. 

Vi lever i et samfunn hvor vi kan få direkte tilgang til nødvendig informasjon i det øyeblikket vi trenger den. Men, dette betyr at du som forbruker må orientere deg i havet av informasjon tilgjengelig på internett, og risikere å støte på useriøse aktører. Du risikerer også å havne i lange telefonkøer hos kvalifiserte fagpersoner, og måtte vente en måned på å få hjelp. I tillegg øker sjansen for å betale for alt annet enn det du faktisk trenger. 

Hos SnakkMed får du direkte tilgang til verifiserte, kvalifiserte eksperter når du trenger det, til forutsigbare og effektive priser som er basert på din faktiske samtaletid. Trenger du svar på to spørsmål? Da er SnakkMed tjenesten for deg. 

Registrering og vilkår for bruk av tjenesten

Ønsker du å booke en samtale med en SnakkMed-ekspert  må du registrere deg her.  Vi krever en registrering for din, og ekspertens trygghet. Alle samtaler er konfidensielle, og du er kun synlig for ekspertene du er i kontakt med.  Som registrert bruker har du også tilgang til samtalehistorikk og chatfunksjoner. 

For mye informasjon på nettet? For høye timepriser? Vanskelig å få hjelp raskt? Ikke nå lenger. 

Les mer om våre eksperter her.