Joachim Majambere

Coach og Relasjonsterapeut

Psykisk helse

15 minutter samtale koster 484 kr
Alle priser inklusive oppstartspris på 98,- og mva
Betjener: business private

Del på

Jeg er en rolig og omgjengelig person med en utpreget tilstedeværelse og evne til empatisk og aktiv lytting. Jeg har en sjelden og allsidig kompetanse innenfor:

  • NLP
  • Tilknytningsteori
  • Parterapi
  • Tankefeltterapi
  • Positiv Psykologi
  • Hypnoseterapi/hypnose
  • Pedagogikk
  • Mobbing
  • Barnekonvensjonen

Denne bakgrunnen gjør at jeg ser helhetlig på kundens situasjon, identifiserer raskt utfordringene og utformer egnede teknikker for å hjelpe kunden til å ta neste skritt mot et oppsatt mål.

Selv om jeg har en behagelig fremtoning, praktiserer jeg en direkte, ærlig og utfordrende stil nettopp for å fremme kundens bevisstgjøring, erkjennelse og handling. Mine aktiviteter og tilnærmingsmåter gjør at jeg oppnår gode og raske resultater ved å få kunden til å ta nødvendige grep for å nå mål.

Med utgangspunkt i mine spesialiteter, hjelper jeg enkeltpersoner, par, foreldre og barn/ungdommer med å bygge opp en ressurssterk tilstand, oppnå mål og etablere gode relasjoner ved å uttrykke tanker, følelser og behov på en mer konstruktiv måte. Hovedmålet med mine allsidige behandlingsformer er å få kunden til å bli tryggere på seg selv, tørre å ta grep og endre perspektiv på livets mange hendelser.

Jeg får mange skussmål fra enkeltpersoner, par, foreldre og ungdommer som han har hjulpet.

 

Videreutdanninger/sertifiseringer/spesialkompetanse:

Sertifisert i NLP på masternivå, coaching og positiv psykologi, noe som vil si at jeg kan hjelpe kunden med å endre perspektiv, sette mål og utvikle egnede strategier.

Sertifisert i integrert tilknytningsteori, noe som vil si at jeg kan hjelpe deg mot en tryggere tilknytningsstil.

Parterapi: Jeg er utdannet innenfor Gottmans metode for par som opplever utfordringer.

Sertifisert i hypnose/hypnoterapi, noe som vil si at kunden kan få hjelp til en lang rekke problemstillinger.

Utdannet innenfor mobbing og barnekonvensjonen. Det vil si at jeg kan bistå familier hvor barn opplever mobbing eller saker knyttet til barnekonvensjonen

Jeg kombinerer en behagelig fremtoning med en direkte, ærlig og utfordrende stil, for å hjelpe deg til å få økt bevissthet og ta handlingen som må til for å få resultater. Jeg passer ekstra godt for deg som liker en ærlig og direkte, men støttende og empatisk stil.