Juan David Alexander Myrann

Eiendomsekspert, investor og startup mentor

Eiendom

15 minutter samtale koster 637 kr
Alle priser inklusive oppstartspris på 98,- og mva
Betjener: business private

Del på

Konsulentprofil: Juan David A. Myrann

Som en erfaren investor med en solid bakgrunn innen eiendomsforvaltning og entreprenørskap, tilbyr jeg ekspertise og strategisk innsikt for å hjelpe bedrifter med å oppnå sine mål. Med 20 års arbeidserfaring, inkludert roller som grunnlegger og CEO i Evergreen Coliving, investeringssjef i Condovita, og eiendomsforvalter i Obligo, har jeg etablert meg som en autoritet innen investeringsstrategi, forretningsutvikling og eiendomsforvaltning.

Min tilnærming til konsulentvirksomhet er basert på en analytisk og målrettet tilnærming. Jeg trives med å utforske komplekse problemstillinger og finne optimale løsninger som skaper verdi for mine klienter. Gjennom min erfaring med å forhandle leieavtaler, gjennomføre investeringsanalyser og forvalte eiendommer, har jeg utviklet en dyptgående forståelse av markedet og en evne til å identifisere og utnytte muligheter.

Min ekspertise omfatter forretningsutvikling, investeringer, forhandlinger og eiendomsforvaltning. Jeg er kjent for min evne til å se sammenhenger og identifisere de mest effektive strategiene for å oppnå ønskede resultater. Gjennom min karriere har jeg demonstrert en kontinuerlig evne til å levere målbare resultater, inkludert økning i eiendomsverdi og forbedring av fondets avkastning.

Som konsulent er jeg forpliktet til å tilby skreddersydde løsninger som møter mine klienters unike behov. Jeg er lidenskapelig opptatt av å bidra til deres suksess og er dedikert til å levere enestående service og ekspertise på alle nivåer av konsulentoppdraget.

Ta kontakt med meg for å diskutere hvordan jeg kan bidra til å styrke din virksomhet og oppnå dine mål.