Trine Walleraunet

Teknisk VA

Annet

15 minutter samtale koster 529 kr
Alle priser inklusive oppstartspris på 98,- og mva
Betjener: business private

Del på

Jeg tar meg av de tekniske greiene dine i din business, så fokuserer du på det du kan, og innholdet i det du skal formidle! La kreativiteten din blomstre, så skal jeg sørge for at resten skjer helt av seg selv.

En virtuell assistent er en person som jobber selvstendig med å hjelpe gründere eller bedrifter med oppgaver av administrativ art. Dette er oppgaver som gjerne tar fokuset vekk fra bedriftens kjernevirksomhet. En slags digital vaktmester, eller sekretær eller administrativ leder om du vil. 

Trenger du noen til å planlegge innleggene dine i some, eller trylle om blogginnleggene dine til nyhetsbrev? Trenger du å få sjekket opp at e-postsekvensen har riktig dato, og kundene har riktig tag?

Eller kanskje du trenger hjelp til å sette opp en nettbutikk, eller få dine egne brandfonter inn på kajabi eller shopify? Eller orker du ikke gjøre designet på freebien din selv?

Kanskje du har et kurs eller sakspapirer  som trenger korrekturlesing eller en medlemsportal som har behov for teknisk support?

Da kan jeg hjelpe deg med dine administrative oppgaver. 

 

Jeg er her for å forenkle den tekniske verden for deg som gründer,
og min "mission" er å gjøre det med dyktighet, dedikasjon og omtanke!