Elisabeth Nordnes Klevstuen

Konsulent

Business og økonomi

NORD PROPERTY CONSULTING AS

15 minutter samtale koster 217 kr
Alle priser inklusive oppstartspris på 98,- og mva
Betjener: business private

Del på

Mitt lidenskapelige engasjement for Mallorca har blitt dyrket gjennom hyppige besøk i løpet av de siste 30 årene. Som en influencer, deler jeg min kjærlighet til øya gjennom Instagram-kontoen @mallorcplaces_, der jeg fremhever de skjulte perlene og vakre steder Mallorca har å by på.

Det er viktig for meg at du som ønsker bistand til å kjøpe, leie ut eller selge eiendom i Spania opplever prosessen som trygg og god, og at alle spørsmål blir besvart.

I tillegg til min ekspertise innen eiendomsforvaltning tilbyr jeg skreddersydde turopplegg for opphold på Mallorca. Ved å lytte til dine ønsker og behov, designer jeg unike opplevelser som passer perfekt til din neste reise.

Med min kombinerte lidenskap for eiendom og Mallorca, sikrer jeg at dine opplevelser både på og utenfor eiendommen blir uforglemmelige.

Jeg har 24 års erfaring med strategisk planlegging og gjennomføring av digitale markedsføringskampanjer og sosiale medier fra legemiddelbransjen. I tillegg til eksamen fra BI i faget sosiale medier.