Olav Mellingsæter

Strategisk rådgiver digital kommunikasjon

Medier og kommunikasjon

15 minutter samtale koster 1068 kr
Alle priser inklusive oppstartspris på 98,- og mva
Betjener: business

Del på

Jeg er rådgiver og foredragsholder, og tilbyr bistand på strategisk, sosial og digital kommunikasjon. 

Min kjernevirksomhet er sosiale medier og digital kommunikasjon gjennom banebrytende teknologier, med fokus på praktiske strategier for å utnytte slike. Jeg har jobbet som internasjonal konsulent innen informasjon, kommunikasjon og underholdning i KPMG og PwC, med strukturering av virksomheter og forretningstransaksjoner for slike formål. Siden 2001 har jeg vært pioner innen kommunikasjon på digital infrastruktur, sosiale media, webcast, bilder og video i digital bedriftskommunikasjon. Jeg var blant annet en del av kommunikasjonsteamet i DNB Bank ASA i perioden 2008-2018, hvor jeg bidro med strategisk forståelse av teknologi- og kommunikasjonsbransjen og omsatte innsikt til ideer, strategier og konkret kommunikasjon. Mitt fokus er å bistå ledende leverandører av merkevarer og tjenester.

Jeg utvikler kontinuerlig nye teknikker og formater for historiefortelling, for å utnytte ny teknologi for kommunikasjonsformål. Utnyttelse av annonseteknologi er en del av dette. 

Jeg er utdannet jurist. Jeg har utviklet kommunikasjon som fag knyttet til teknologiutviklingen siden 2001. Jeg har journalistisk erfaring som freelance for CNN i 2011 og 2012. 

Jeg holder foredrag og kurs for kommunikasjons- og markedsføringsbransjen.