Company logo of Tidemand Elektro

Tidemand Elektro

Org.nr. 916758391
Kværnerveien 5, Oslo
Betjener: business private

Del på

Elektrikerbedrift for privatmarkedet, sameier, butikker og kontorlokaler. 

Kompetanseområder: service, varmekabler, varmefolie, belysning, sikringsskap, oppgradering inntak,  smarthus, datanettverk, snøsmelteanlegg, storkjøkken og elbil lading.

 

Er du privatperson og skal bygge hus, renovere eller bygge på kan det være fint med en samtale for å kartlegge behov og skape ideer som kan brukes til å lage et grunnlag til en beskrivelse som kan sendes ut til tilbydere som skal prise. 

Skal det monteres ny belysning og det trengs tips til belysningstyper og leverandører kan vi bidra.

Har du generelle spørsmål til eget anlegg er videofunksjonen ved samtale fin å ha.

Skal du ha elbillader til bolig, borettslag eller bedrift og er usikker på hva du skal spørre tilbydere om så kan vi ta en gjennomgang. 

 

Alle elektriske installasjoner skal utføres av elektriker, så vi har ikke anledning/lov til å fortelle hvordan produkter skal tilkobles.

 

Søkeord: stikkontakt, stikkontakter, bryter, lysbryter, dimmer, trafo, driver, termostat, varmekabelregulator, sikring, sikringsskap, overspenningsvern, jordfeil, jordfeilbryter, jordfeilvarsler, jordfeilautomat, Easee, Defa, Zaptec, Garo, Cenika, SG, Elko, CTM lyng, Micromatic, Hager, Schneider, Hedengren, Elotec, komfyrvakt,  ledpanel, downlights, lysskinner, butikkbelysning, brannvarsling,