Company logo of its timeout AS

it`s timeout AS

Org.nr. 911 810 298
Ola Abrahamssons vei 19 e
Betjener: business

Del på

Visjonen vår er at flere ledere, ledergrupper og team skal unne seg en timeout litt oftere. Ta seg tid til å løfte blikket, få nye perspektiver og justere kursen. Vi tror gevinsten er økt arbeidsglede, mer motivasjon og bedre resultater.
 

Våre kurs, prosesser og workshops er alltid skreddersydd – og ofte samskapes tjenestene våre med deg som kunde. For ved å invitere andre inn i prosessene og finne løsninger i fellesskap, oppstår en større verdi enn hver og en av oss kan skape alene.

I it’s timeout sier vi ting som de er, tar tak i problemer og pirker i det som er ubehagelig – og vi kommer til å utfordre deg til å gjøre det samme. Vi ønsker å fremstå som profesjonelle og folkelige, samtidig som vi er tilhengere av å gjøre ting på en litt annen måte enn det du kanskje er vant til. For uansett om det handler om å tilby helt analoge kurs og prosesser eller bruke tegning som verktøy, trives vi best når vi også kan gå litt motstrøms.

 

Vi vil at du skal kjenne ekte begeistring etter et kurs hos oss. At du bobler over av ny innsikt og ideer som du vil dele med andre. Derfor gir vi alltid litt ekstra – og bryr oss litt ekstra. Verdiene våre er nysgjerrighet, begeistring og hardt arbeid.