SNAKKMED BLOGG

Snakk med en som faktisk vet

Snakkmed.no – ditt digitale kontor

Vi har kundene, har du ekspertisen?

Bli ekspert

Hos snakkmed.no kan du være med på å skape din digitale arbeidsplass.

Forretningsidéen er enkel: snakkmed.no har kundene du trenger for å gi deg business, du har ekspertisen som snakkmed.no trenger for å kunne hjelpe kundene.


Snakkmed.no er en heldigital tjeneste, hvor vi ønsker å samle ulike fagfolk på et og samme sted. Vi ønsker at hvem som helst enkelt skal kunne lete opp akkurat den type eksperthjelp en trenger, og ta direkte kontakt – ved å booke en telefon- eller videosamtale, alt ettersom hva behovet er.

Hvordan funker det for dine kunder?
Du som ekspert legger inn din tilgjengelighet for samtaler i kalenderen din på Snakkmed.no, slik at kundene kan booke en avtale når det passer de. På den måten får de rask hjelp og unngår lang ventetid. De velger selv om de ønsker videosamtale eller ikke. Som førstegangsbruker må de registrere seg, men de vil være anonyme ovenfor deg som ekspert, dersom de ønsker det. Alle kunder får tilgang til kjøps- og samtalehistorikk på sin side.

Jobbe fra Spania?
Koronaen har tvunget oss til å tenke annerledes. Det har skapt en aksept for videomøter – ikke bare med kollegaer og kunder, men også med ulike tjenesteytere. Når verden åpner opp igjen og mange vil ta igjen det tapte kan du nå jobbe hvor som helst, når som helst, for hvem som helst.

Disse ekspertene trenger vi
Vi ser etter et bredt spekter av ulike ekspertiser innenfor ulike kategorier som for eksempel: jordmødre, advokater, økonomiske rådgivere, psykologer, familieterapeuter, veterinærer m.m. Felles krav for alle våre eksperter er at de må være faglærte, altså, være utdannet innenfor det feltet de jobber i. Vi verifiserer din utdannelse ved at du laster opp vitnemålet ditt på vår krypterte nettside. Skulle en kategori mangle, vil snakkmed.no være åpne for å opprette nye ved å ta direkte kontakt via chatboten på Snakkmed.no.

Frittstående ekspert:
Du er advokat, jordmor, lege osv og du har vitnemål som beviser dette. Du har et enkeltmannsforetak, eget aksjeselskap eller en avtale med arbeidsgiver om at det er ok å jobbe utenfor arbeidstid.

Bedriftspartner:
Mange selskaper har behov for å finne nye måter å generere inntekter på, og kanskje forlenge sine åpningstider for å svare til etterspørsel fra kunder, eller ansatte som ønsker å jobbe etter normal arbeidstid. Et bedriftsmedlemsskap vil gi fritt spillerom, så ansatte kan bli enda flinkere på det de gjør, samtidig som ditt selskap kan tjene penger på det. Ved å registrere et selskap får man et bedriftsabonnement, og hver ansatt får hver sin ekspertkonto som kan skreddersys. Bedriften kan også opprette en mer utfyllende profil og legge inn bilder, tekster og video som beskriver hva dere tilbyr gjennom deres eksperter.

Slik tjener du, og vi penger
Snakkmed.no tar kun en andel på 15% av inntekten. Dette inkluderer betalingsløsningene, kommunikasjonsverktøyene og sikkerhetssystemene vi bruker for at du skal føle deg trygg i jobben din. Du bestemmer selv hva timesprisen per ringeminutt, din oppstartspis og pris per fil er (for eksempel om du skal skrive ut en resept). Vi tar også en liten månedskontingent fordi vi skal være sikre på at dine virtuelle kollegaer er av kvalitet, og at ingen skal lide under useriøse aktører.

Hvorfor er det behov for en tjeneste som snakkmed.no?
Mange erfarer at fagfolk er dyre å bruke. Eller at ventetiden er lang. I tillegg vet vi at mange ønsker svar kjapt, og med smarttelefonen rett i lomma kan vi google og få svar på noen få sekunder.

Men det er mye informasjon der ute. Fra alle kanter får vi råd og tips til hva vi burde gjøre, eller ikke gjøre. Men kan vi tro på alt vi leser i nettavisene eller sosiale medier? Vil influencerne alltid gi troverdige tips og råd – eller er de bare sponsa? Og vet egentlig mamma og pappa svaret, eller kompisen som så hjertelig stiller opp som hobbypsykolog.

De fleste innspill har en god intensjon, og rådene kan være hjelpsomme. Men enkelte ganger er det godt å kunne snakke med en fagekspert som er nøytral, og som faktisk vet hva han eller hun snakker om – akkurat når behovet oppstår.

Snakkmed.no så et hull i markedet – et behov for å samle all kunnskap og ekspertise på ett og samme sted, til forutsigbare og overkommelige priser, når folk faktisk trenger det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *